Reacties  

 
#521 Ellen 06-03-2007 12:32
Hoi Jeroen,

Vorig jaar heb ik de hele serie van Over mijn lijk gevolgd en afgelopen week heb ik alle afleveringen nog eens gekeken. Vandaag heb ik al jullie stukjes op de website gelezen. Ik wil je bij deze laten weten dat ik Karin een geweldig sterke vrouw vind en dat ik veel bewondering heb voor hoe jij de tijd na haar overlijden hebt beschreven op de site.
Ik wil je het allerbeste wensen voor de rest van je leven.
Liefs Ellen
 
 
#520 Marloes 25-02-2007 23:34
Hoi Jeroen,

Ik heb alle afleveringen gezien en ik kijk nog tregelmatig op de site!! Ik heb er al vaak over na zitten denken om een berichtje erop te ze schrijven maar vond het in eerste instantie zo raar omdat je mij niet eens kent maar ik wil toch even zeggen dat ik het knap vond hoe jij je vrouw tot het laatst toe hebt verzorgd!!!!Ik hoop dat je nu weer een fijne tijd tegemoet gaat!!!!!

liefs Marloes
 
 
#519 rb 21-02-2007 22:48
vandaag was patrick bij de wereld draait door hij vertelde over het programma over mijn lijk, ik had het nooit gezien heb net alle afleveringen gekeken op uitzending gemist. Het heeft me erg aangegrepen vooral het verhaal van karin vooral hoe zij er mee omging, zo'n leuke meid. Ik heb een traantje gelaten terwijl ik ze niet eens ken. Mooie site ik denk dat veel mensen die hetzelfde meemaken. Jeroen heel veel sterkte en ik hoop dat je het geluk nog vind in je leven.Ik houd de site in de gaten.
 
 
#518 Alois & Shiva 07-12-2006 14:16
We zijn alweer een jaar verder, ook vandaag denken we aan Kaatje!
 
 
#517 Femke Zijlstra 07-12-2006 12:45
Ha Jeroen,

Deze dag zal hoogstwaarschij nlijk een zware dag voor jou zijn. Eentje die je altijd bij zal blijven... gelukkig maar!

Veel kracht voor jou, juist vandaag.
 
 
#516 Claudia Visser-Hulse 05-12-2006 14:55
Hallo Jeroen,

Ik ben nu al even een poosje niet meer op de site geweest. En tot mijn leuke verbazing tref ik nog een berichtje aan over hoe het met je gaat. Doet me erg goed om te horen dat het eigenlijk best wel heel erg goed met je gaat. En dat je nog bepaalde klachten hebt, is natuurlijk niet zo gek. Je hebt de afgelopen twee jaar zo geleefd voor Karin dat gaat je echt niet in de koude kleren zitten.

Maar ik moet zeggen dat ik me bijna schuldig voel omdat ik in mijn vorige berichtje heb geschreven dat ik benieuwd was hoe het met je ging. Ik hoop niet dat je o.a. door mij verplicht voelt om iets van je te laten horen. Maar ik moet wel zeggen dat ik er wel blij mee ben. Gek he, hoe je je "verbonden" kunt voelen met iemand die je helemaal niet kent en dat terwijl ik ook Karin al tig jaar niet meer had gezien/gesproken.

Ik baal alleen wel dat ik nu pas weer op de site kijk, omdat ik het programma van 3 december nu heb gemist.

Ik wens je veel sterkte de komende dagen!

Groetjes Claudia
 
 
#515 Annerie 04-12-2006 01:22
Hoi Jeroen,

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat je Ka'tje is overleden. Gisteravond (bij Sonja)zag ik ineens een fragment voorbij komen van OML. Nooit een aflevering gezien van OML. Bij Sonja zag ik ineens Karin. Ik ken haar nog van de periode dat zij bij de Buitensoos in Zwolle werkte. Een mens met een prachtige stem en humor (zo herinner ik mij Karin). En dat alles herken ik ook in haar weblog. Ik ken je niet persoonlijk maar ik wens je bij deze toch een fantastische toekomst toe en Karin blijft altijd bij je!! Het ga je goed
 
 
#514 didi 17-11-2006 16:32
`hoi jeroen

ik wil je het allerbeste toe wensen,voor nu en in de toekomst,en ook wat je zelf een paar maanden geleden aan gaf,dat je verder moet,vindt ik het onzettend fijn dat je toch nog een heel klein berichtje hebt achter gelaten.

het gaat je goed veel liefs didi
 
 
#513 Claudia Visser - Hul 03-11-2006 16:11
Hallo Jeroen,

Ik heb veel respect voor het feit dat je per augustus je verhaal hier hebt beeïndigd, maar ik moet opbiechten dat ik af en toe nog steeds op de site kijk in de hoop toch nog een vervolgverhaal van je te vinden.

Ik ben gewoon benieuwd hoe het nu met je gaat. Tot slot van rekening komt er toch wel weer even een moeilijke tijd aan.

Ik hoop dat het je goed gaat en dat je weer beetje bij beetje kunt genieten van het leven!!

Groetjes Claudia
 
 
#512 Adly 11-10-2006 19:17
Hoi Jeroen,
Misschien een rare vraag, maar mijn moeder is een maand geleden overleden en heb haar laten cremeren. Nu wil ik ook mijn moerder mee naar huis nemen en ben op zoek naar een mooie urn. nou zag ik in de serie dat jij voor Karin een hele mooie had met die twee handen erom heen. waar heb je die gekocht? zou die ook heel graag willen hebben. hoop dat je mij kan helpen. groetjes adly
 
 
#511 Esther 14-09-2006 01:16
Hi Jeroentje,

Hoe gaat het met je? Ik vond dat je er erg goed uitzag toen ik je in Velp tegenkwam een tijdje geleden. Hoop dat die smile nog steeds op je gezicht zit. Denk nog vaak aan je. x Esther
 
 
#510 sylvia 17-08-2006 16:07
Lieve jeroen!!!

Heey plaatsgenootje.
Ik heb ook naar oml gekeken. Ik heb meegeleeft op de bank en heb heel wat traantjes gelaten. Ik weet hoe het is om iemand zien te lijden aan kanker en zelfs hoe het is om van iemand te houden die overlijd eraan. Ik weet hoe veel pijn dat dat doet. Helaas heb ik in het begin niet veel steun gehad. Gelukkig wel door vrienden maar daarom heen??!!! je komt er achter dat het leven soms nog harder is dan je denkt. Ik heb heel veel steun gehad aan oml. Ze hebben mij echt geholpen.. Daar vald ook karin onder maar ook jij! Je bent een beetje een voorbeeld van me. Ik vind je echt heel erg dapper en erg stoer. Je zal misschien geen tijd hebben om mij te mailen maar het mag uiteraard natuurlijk wel. Ik hoop dat het goed blijft gaan jeroen en ik denk aan je. Misschien kom ik je een keertje tegen. Ik wens je het allerbeste en verder nog een hele dikke knuffel ;-)

Sylvia
 
 
#509 myron 15-08-2006 22:22
Lieve Jeroen,

Ik vind het heel knap van je hoe je met alles omgaat. Ik wens je het allerbeste toe in je verdere leven, en ik weet zeker dat Karin nog ergens is en dat ze een beetje bij je zal zijn.

Veel liefs, Myron
 
 
#508 Claudia Visser - Hul 08-08-2006 16:40
Jeroen,

Ook jouw reis gaat verder!

We vinden het ontzettend fijn dat jij de draad weer zodanig hebt kunnen oppakken, maar moeten ook wel even slikken bij dit bericht. Op de een of andere manier was het net of Karin zo nog een beetje bij ons was, en dat zal ze natuurlijk altijd blijven, maar doordat we jouw verhalen niet meer lezen, lijkt het net even of het niet meer zo is.

Maar jij komt er wel!! Jouw K-tje zal je altijd bijstaan en ervoor zorgen dat je verder de juiste beslissingen neemt een nog een prachtig leven tegemoet gaat!

Wij wensen je echt veel gezondheid en liefde toe in de rest van jouw leven.

Snik, snik, dan nu echt het afscheid...............

Veel liefs,
Claudia
 
 
#507 martijn 06-08-2006 23:23
beste jeroen,

het gaat je goed de rest van je leven en maak er iets van.
ik gun je dan ook al het goede toe.

groet martijn
 
 
#506 Pauline 04-08-2006 18:23
Lieve Jeroen,

je verwacht het niet... maar het leven gaat toch door en dat voelt soms heel erg dubbel. Ik ben enorm trots op je dat je er in durft te springen en overdondert blij dat ik er van mag meegenieten.
Het komt goed.
liefs van Poledancing Pauline
 
 
#505 Ellen 04-08-2006 13:37
jeroen,
fijn dat je alles een beetje op de rit hebt!Veel plezier met alle nieuwe dingen wat je gaat ontdekken, succes met dat wat komen gaat!!

Jeroen, houd je haaks!!

groetjes ellen.
 
 
#504 aniet 26-07-2006 20:37
Hoi Jeroen,
Wat knap dat jullie mee hebben gedaan aan over mijn lijk, en goed ook voor mensen waar de drempel (nog) te hoog voor is. Ik hoop dat het inmiddels elke keer een klein beetje beter met je gaat. Succes veel liefs Aniet
 
 
#503 Loesjuh 25-07-2006 22:53
Jeroen, ik ben net wat foto's aan het bekijken van jullie, wat een geweldig stel waren en zijn jullie.
Ook al ken ik je niet persoonlijk, ik heb jullie gevolgd bij OML, een geweldige serie.
Ik wens je erg veel sterkte in de komende tijd.
Ook al gaat het de laatste tijd een stuk beter met jou lees ik hier, blijft het verlies moeilijk lijkt me.
Xxx Loes
 
 
#502 LuCkY 23-07-2006 15:15
Hooi Jeroen.
Ik vond Ktje egt een topmens.
Ik zag dat je net na het overlijden van Ktje een paar keer bij Patrick in de uitzending bent geweest bij opnamens van de Lama's met Jeroen van koningsbrugge en Birgit Schuurman.
Ik hoop dat dat een beetje afleiding heeft gehad in die moeilijke tijd.
Ik wens je nog veel succes en veel sterkte.
Ktje was een Supermens!
 
 
#501 Bjorn 18-07-2006 02:35
Hoi Jeroen,

5 juni j.l. is mijn vriendin na een ziekbed van nog geen half jaar op 29 jarige leeftijd overleden aan een vorm van longfibrose, het is voor mij nog erg kort geleden en mijn leven is nog steeds totaal in de war.

We hebben samen bijna de hele serie gezien van OML tot de aflevering van Karin, toen kwam het voor ons erg dichtbij, toen ons nog niet realiserend dat mijn vriendin het ook niet zou redden...

Mocht je de behoefte hebben contact met mij op te nemen, om eens ervaringen en gedachten uit te wisselen dan zou ik dat prettig vinden, mocht je daar geen behoefte aan hebben dan begrijp ik dat ook.
 
 
#500 lioness 10-07-2006 23:17
hoi jeroen

Jij kent mij niet, ik ken-(de) jou/jullie niet maar toch hebben jij en karin me helemaal overdonderd, zo intens en zo puur. Op de één of andere manier gaan mijn gedachten heel vaak naar het beeld van karin dat ik dankzij tv en internet heb; lachend, soms vermoeid maar altijd positief. Hier nu iets schrijven wat zinnig is, is onmogelijk. Daarom alleen maar diepe bewondering en veel sterkte toegewenst!

p.s. zelfs in staphorst werden jullie gevolgd ;-)
 
 
#499 ellen 10-07-2006 18:53
Lieve jeroen,
Leuk om te lezen dat het weer een stukje beter met je gaat, neem lekker de tijd en hopelijk kun je straks de dagelijkse sleur van het leven weer beetje oppakken!!
Denk veel aan je!

Liefs ellen.
 
 
#498 Claudia Visser - Hul 08-07-2006 12:20
hallo Jeroen,

Ik ben even een tijdje weg geweest en het nieuws op jullie site gemist.

Ik vind het zo ontzettend knap van je dat je je baan hebt opgezegd. Mijn man zegt ook, sinds we veel ziekte in de familie hebben, het werk is maar zo betrekkelijk, soms zit je gewoon het liefste thuis. Maarja in deze tijd weet iedereen dat ook niet altijd te begrijpen/waard eren. Maar nogmaals diepe respect voor je beslissing!!

En we zijn ontzettend blij voor je dat je zo heel langzamerhand je leven weer een beetje op de rails krijgt. Ja en met dit weer willen de rails nog wel eens krom gaan liggen (ha, ha). Maar jij bent lekker aan het genieten het weer en de leuke dingen van het leven. En geloof me, Ka ziet dat allemaal aan met een big smile!!!!

Geniet van de tijd die komen gaat, en als de tijd weer ergens rijp voor is, merk je het vanzelf!!

Groetjes en veel zomerplezier!!

Claudia
 
 
#497 Christine 07-07-2006 14:15
Hi Jeroen,
Zo mooi dat jullie samen in staat zijn geweest om er voor te zorgen dat ik een beetje van Karin ben gaan houden zonder haar ooit gekend te hebben. Ongelooflijk.
En Jeroen, wat goed dat je nu even voor jezelf hebt gekozen en al je energie kunt gebruiken om verder te leven. Klinkt heel zuiver en ik wil je graag alle geluk van de wereld wensen. Naast je zal de plek xtreem leeg voelen: volgens mij zijn er niet veel relaties die zo mooi zijn als die van jou & Karin. Succes met alles,
Christine
 
 
#496 Chantal 06-07-2006 15:11
He Jeroen, wat fijn voor je dat alles een beetje beter gaat momenteel. Zo zie je maar dat je inderdaad de juiste beslissing hebt genomen!
Geniet er maar van!

X Chantal
 
 
#495 Anne 02-07-2006 02:10
Hoi Jeroen, wat ben jij een sterke vent! petje af hoor! Las net je verhaal over je bruiloft... Wat een mooie dag! Dat is echt een dag om nooit te vergeten en voor jou waarschijnlijk ook een mooie dag om je eraan te herinneren hoeveel Karin van je hield! Het ga je goed!
 
 
#494 monique 29-06-2006 13:12
hai jeroen.
houd moed.geef het de tijd.
je bent inderdaad een topper.

groet monique.
 
 
#493 JSV 27-06-2006 00:00
TOPPERTJE!!!!! petje af voor jou!!!
 
 
#492 Oma Martha 26-06-2006 01:26
lieve jeroen
een leuk toetje na mijn verjaardag,maar er is geen woord van gelogen het was fantastisch blij dat ik dar mee heb mogen maken.
zoiets kun je ook niet meer. vergeten.
liefs van Oma Martha
 
 
#491 Leentje 24-06-2006 21:22
Karin zou eens moeten zien wat voor'n succes OML is geworden. Jeroen, jullie zijn bijna 2 bekende BN-ers geworden. dat jullie dit met anderen wilden delen, dat is absoluut iets om trots op te zijn... liefs leentje
 
 
#490 Chantal 24-06-2006 16:27
Zit al heel te denken wat ik in godsnaam voor een berichtje kan achter laten. Maar het enige dat ik kan bedenken neer te zetten hier is dat ik je een kanjer vind en dat ik diep respect voor je heb. Ik hoop dan ook dat je je weg gaat vinden en alles een plekje kan gaan geven. Ga zo door jongen, je doet het goed en hebt het goed gedaan!

X Chantal
 
 
#489 Jolanda 24-06-2006 00:23
Lieve Jeroen,

Ik heb met grote indruk deze weblog bekeken en gelezen. Het lijkt me heel moeilijk om verder te leven zonder je geliefde! Maar het moet hoe zwaar het ook is! Ik weet dat alles goed met je komt! En Karin die kom je later weer tegen, daar waar jullie voorgoed bijelkaar zijn!

Liefs Jolanda
 
 
#488 Stefan van Alphen 22-06-2006 00:19
take your time ;-) neem je tijd jeroen om back on track te komen. neem de route die je wijs lijkt te nemen en volg hem tot je bestemming. heel veel succes!!!
 
 
#487 ellen 21-06-2006 00:58
heej jeroen,

ik lees je laatste update.. ik denk je er goed aan doet om ff rust te nemen. je hebt vast en zeker de goede beslissing gemaakt, in 'overleg' met karin! veel succes en wijsheid de komende tijd! ik denk aan je, ookal ken ik je niet
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen