Laatste nieuws

De eerste weken

Geschreven door K-tje op .

De eerste twee weken zijn heel snel gegaan en er is een hoop gebeurd. Lees verder voor een korte samenvatting van de eerste twee heftige weken. We zullen jullie via deze site verder op de hoogte houden van alles wat er gebeurd.

Dolfie narium

Geschreven door Jeroentje op .

Afgelopen maandag zouden we naar de Efteling gaan. Dat leek ons echter toch een beetje te hoog gegrepen. Dus zijn we samen met Peter naar het Dolfinarium geweest. 'sOchtends om 12.00 u. rolstoel in de auto gepropt en Peter achterin gegooid en vertrokken.

We gaan beginnen!

Geschreven door Jeroentje op .

Karin en ik hadden vandaag om 10.00 u. een afspraak met mevr. Mathijssen, onze internist / oncoloog. Afgelopen nacht nauwelijks een oog dichtgedaan, want je verwacht weer slecht nieuws. Dat bleek tot onze opluchting heel erg mee te vallen.

Mijn eerste keer...chemotherapie

Geschreven door Jeroentje op .

Vandaag was het dan zover. Om 12.00 u. hadden we eerst een afspraak met een verpleegkundige van de dagverpleging oncologie. Hier zal Karin haar chemotherapie ondergaan. De uiterste aardige mevrouw heeft ons alles haarfijn uitgelegd. En toen op weg naar......

The day after

Geschreven door Jeroentje op .

Het is nu zaterdag en inmiddels is de chemokuur alweer twee dagen geleden begonnen. We kunnen denk ik wel zeggen dat het ons reuze is meegevallen.