Bezig bijtje

Geschreven door Jeroentje op .

De laatste dagen zijn voorbij gevlogen. Ik ben me erg goed aan het vermaken en dat bevalt me wel. Ik denk dat ik voorlopig nog wel even goed ga genieten van al mijn vrije tijd.

Het is natuurlijk alweer een paar dagen mooi weer. En dat nodigt uit om een terrasje te pakken (of twee of drie). Dus eigenlijk vanaf woensdag avond zit deze jongen al tot laat op het terras. Donderdag hetzelfde. Vrijdag? Een feestje in de oude Coberco fabriek in Arnhem. Zaterdag? Even Patrick en Thessa helpen verhuizen en 's avonds toch nog maar even met Peter een paar biertjes en even de Xbox erbij gehaald om te kijken wie er beter kan tafeltennissen.

Nou...na zaterdag. Wat was er ook al weer na zaterdag? Weet het alweer: zondag. Zondag bij Patrick en Thessa in hun nieuwe huis een flinke huisverwarmings bbq. Ook niet echt een vroegertje. Ondertussen ook nog even aan mijn kleurtje gewerkt. Beetje naar het zwembad, beetje naar Bloemendaal. Moet er wel een beetje kleur voor zijn als ik straks op vakantie ga.

Heb nu momenteel een beetje last van mijn rechtervoet. Dus ik doe het weer even een paar daagjes rustig aan. Het belangrijkste is: ik voel me goed deze week en kom sociaal weer een beetje los en kan me iets meer ontspannen. Ik mis kleine Ka maar ik heb steeds meer het gevoel dat ze echt vaker met me mee gaat. Ik heb in ieder geval een mooie beschermengel. Ik ben er van overtuigd dat ze samen met mij ervoor zorgt dat ik kom waar ik wezen moet. Maar voorlopig hoef ik even nergens te wezen. Haha!

Reacties  

 
#3 Deborah 05-07-2006 15:03
He Jeroen,

Wat fijn om te lezen dat het weer ietsje beter met je gaat.
Dit weer nodigt natuurlijk ook deze leuke dingen uit, maarja dat je het ook aangepakt hebt is goed..

Jij bent goed bezig....

Liefs deborah
 
 
#2 Chantie24 05-07-2006 14:31
hoi Jeroen!!

wat fijn dat het goed gaat! Je hebt inderdaad een mooie beschermengel voor het leven. En weet je.. je kan beter treuren om iets wat je hebt gehad, dan iets wat je nog nooit hebt gehad! En jij hebt 8 fantastische jaren met Ka gehad. Je weet wat ware liefde is..
Super dat je veel dingen onderneemt geniet ervan!
Ik weet zeker dat je na een tijd het verlies een plekje kunt geven en weer volop kunt genieten van jou leven. Ik vind het fijn om af en toe te lezen hoe het met je gaat. Je schrijft mooi!
Geniet van je vakantie..Waar gaat de reis naar toe?
Veel liefs Chantal uit Arnhem!
 
 
#1 Jantine 05-07-2006 13:44
Hoi Jeroen,

Het is fijn om te lezen dat het redelijk met je gaat!

Ik heb alle uitzendingen van over mijn lijk gevolgd jullie verhaal heeft mij toch wel erg aangegrepen. Jullie liefde spatte ervan af. Vond Karin zo moedig. Had/heb diep respect voor haar. Ik voelde me verschrikkelijk toen ik hoorde dat ze was overleden.
Maandag moet ik zelf een CT-scan laten maken er schiet je dan van alles door het hoofd, ook Karin.

Ik wens je het beste voor nu en de komende tijd! Ik weet cker dat er een heleboel mensen aan je denken ook al ken je niet iedereen.

Jantine
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen