Einde verhaal

Geschreven door Jeroentje op .

Zo...ben weer eens op vakantie geweest. Samen met buurman Serge twee weken een reis voor alleenstaanden geboekt naar Turkije en we zijn net twee dagen terug.

Het was heerlijk. Ik heb echt genoten. Eerst een week lang met elf man op een boot langs de Turkse kust gevaren. Daarna nog een week op een hotel/resort. Het was warmer dan hier maar een stuk dragelijker. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen.

Dan kom ik nu op het punt dat ik heel sterk het gevoel heb dat dit verhaal tot een einde is gekomen. Ik voelde het al al een tijdje aankomen maar het moment is nu daar. Ik ga afscheid nemen van jullie allemaal. Mijn leven wordt weer van mij. Ik heb het heel prettig gevonden alles te kunnen delen en genoten van alle positieve reacties die ik heb mogen ontvangen. Daarvoor wil ik iedereen heel heel erg hartelijk danken. Ook jullie steun heeft mij er doorheen geholpen.

Maar het wordt tijd dat ik weer op mijn eigen beide benen blijf staan en ik heb inmiddels weer genoeg vertrouwen opgebouwd in mezelf dus dat wel gaat lukken. Ik zit lekker in mijn vel en heb heel veel dingen een plaatsje kunnen geven. Er zullen ongetwijfeld nog moeilijke momenten komen maar die kan ik, zoals ik me nu voel, makkelijk aan.

Het gaat jullie allemaal heel erg goed en denk erom....niets is vanzelfsprekend en geniet van elke dag want hij komt nooit meer terug! Dag allemaal en nogmaals bedankt voor alles.

Jeroen.

Reacties  

 
#39 kootelet 13-09-2006 19:54
Hoi Jeroen,

Fijn dat je je leven weer lekker op gaat pakken. Heel veel succes en sterkte op de moeilijke momenten. Je bent sterk en dapper, vergeet dat nooit. Ik ben in iedergeval hardstikke trots op je!

Dikke kus,

Wendy
 
 
#38 miekepieke 06-09-2006 20:49
Hallo Jeroen...

Ik ben heel blij dat het goed met jou gaat en dat je de draad weer opgepakt hebt Karin zou niet anders van je verwacht hebben!!!!
En zoals je zelf al zegt Carpe Diem!!!!!! Het gaat je goed en ik wens je al het Geluk van de wereld.

Mieke
 
 
#37 bmf 27-08-2006 13:41
Hoi Jeroen,

Sinds ik jou en Karin zag in 'Over mijn lijk' heb ik jullie verhaal met veel interesse en vooral bewondering gevolgd. Vind het super knap dat jullie allebei altijd zo open zijn geweest. Het heeft heel veel indruk op me gemaakt, en ik wil je dan ook bedanken dat jullie je verhaal hebben willen delen met zoveel mensen.

Wat hier ook al eerder stond; Dat is op z'n zachtst gezegd uniek.

Voor nu kan ik je alleen nog maar veel sterkte wensen, en ik hoop dat je het geluk weer zal vinden. Je verdient het!

Liefs
 
 
#36 emmy draadjer 27-08-2006 12:42
Lieve Jeroen,

Wat ben jij een kanjer Jeroen, dat je nu je eigen leven weer oppakt is een logische beslissing. Ik wens je alle goeds toe en ik hoop dat het leven goed voor je word
Ik zal je stukjes zeker missen, maar aan alles komt een eind, dus ook hieraan. Ik zal Ka niet vergeten, daarvoor is haar bjdrage aan dit alles veel te waardevol
het ga je goed Jeroen Goede Vaart!
liefs Emmy
 
 
#35 suusje 21-08-2006 11:42
hai jeroen, sinds het programma oml heb ik regelmatig een bezoekje gebracht aan deze site.
het heeft me erg aangegrepen! ik vind het super knap dat jullie zo open zijn geweest in alles. vind het fijn te lezen dat het beter met je gaat! nog heel veel sterkte en geluk toegewenst. ik zal je stukjes die je schreef missen hoor! groetjes suusje
 
 
#34 Roeltje 16-08-2006 14:52
Ik dacht ik zal even de site checken hoe het met jeroentje is? Ik ben net terug van een vakantie uit Spanje en had voor dat ik weg ging (na je laatste verhaaltje) al het vermoeden dat de puzzel compleet was.
Hier ben ik erg blij om, dit heb je verdient. Volgende week of die week erna wil ik wat mensen op gaan zoeken in Arnhem, ik hoop dan jou ook nog even te zien en te spreken.
Een hele dikke knuffel voor jou DOLFIJNE KANJER en heel veel liefs van Ro&Bo en Dre
 
 
#33 Naatje 15-08-2006 15:17
He die Jeroen,
Heel goed dat je deze stap hebt kunnen nemen. Ik wens je het aller-, aller-, allerbeste en veel geluk en liefde in de toekomst! Bedankt voor het delen van je verhaal.
Nathalie
 
 
#32 Jantine 10-08-2006 22:19
Hey Jeroen,

Ik wil je net zoals iedereen zeggen, bedankt! Ik zit momenteel ook te wachten op scans en uitslagen hiervan. Ik heb elke aflevering gezien van over mijn lijk. Nu ik zelf onderzoeken moet doorstaan denk ik er nog meer over na. Het is voor de meesten zo vanzelf sprekend dat je "gezond" bent. Als je ziek hebt heb je maar 1 wens.....
en voor jou voelde dat natuurlijk precies hetzelfde. Ook ik keek elke dag op de site. Het is fijn dat er zoveel mensen aan je denken, en dit ook daadwerkelijk blijven doen. Ik wil je al het goeds van de wereld wensen. Als je het moeilijk hebt denk dan aan al die mensen die er voor je willen zijn. Ik weet zeker dat het je gaat lukken.

Het allerbeste, Jantine
 
 
#31 Jude 10-08-2006 15:36
Hoi Jeroen,

Het zat er al een tijdje aan te komen, ik ben blij dat je voor jezelf deze keuze hebt genomen. Ik ben ervan overtuigd dat het je gaat lukken, ook al zullen er nog moeilijke momenten op je staan te wachten.
Ik wil je ontzettend veel succes wensen voor de toekomst en je heel erg bedanken voor de kijkjes die we in het leven van Karin en jou mochten nemen.

Je bent een topper!

Groetjes,
Judith
 
 
#30 Dianne 10-08-2006 11:30
Beste Jeroen,

Goed te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad en het gevoel hebt weer op beide benen te kunnen staan.

Er zullen vast nog wel moeilijke momenten komen maar Karin zal altijd bij je zijn. En anders heb je vast steun aan je vele vrienden, zoals de website wel heeft laten zien.

Jeroen, het beste!!! En wellicht tot snel weer eens op het volleybalveld.

Groetjes en veel liefs,

Dianne
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen