Nog eentje dan

Geschreven door Jeroentje op .

Hallo allemaal, ik weet dat ik eigenlijk het verhaal hier heb afgesloten maar ik krijg zoveel vragen over het nu met me gaat dat ik nog even een keer van me laat horen.

Om maar met de deur in huis te vallen: het gaat redelijk goed met me. Ondanks nog steeds een kleine hoeveelheid mentale en als gevolg daarvan fysieke klachten. Maar er zit een stijgende lijn in merk ik meer en meer. De meeste van deze klachten hebben niet alleen te maken met Karin maar vooral ook met mezelf. Ik heb gewoon de laatste twee jaar een hoop energie verbruikt en het zal gewoon weer even duren voordat de voorraad weer een beetje is aangevuld.

Nou ik hoop dat iedereen zo weer een beetje op de hoogte is en dat is denk ik echt het laatste wat je van mij hier zal horen. Het is nu bijna een jaar geleden dat Karin is overleden en ik ben al een heel eind gekomen. Ik zal haar en iedereen met mij, vreemden en bekenden, nooit vergeten. Maar het allerlaatse wat je waarschijnlijk van mij zal horen zal zijn 3 december in een uitzending van De 10.... over de meest besproken programma's van 2006.

 

Reacties  

 
#6 Eline 15-12-2006 15:08
Lieve Jeroen,

Thuis hebben we geen tv,
dus gisteren avond zat ik een beetje rond te neuzen op de site van BNN.
Ik kwam bij OML terecht. Heb bijna alle afleveringen achter elkaar gekeken, de rest vanmiddag.
En werkelijk waar, ik ben overdonderd.
Mijn grootste angst is verlies, ik probeer hier niet zoveel aan te denken maar ben verder altijd bewust bezig met wat ik doe.
Het liefst zodat er niets kan gebeuren.
Nu ik jullie zo zag, echt, jullie ( want ook karin en naasten ) zijn mensen, echte mensen.
Die durven te genieten van het leven en er alles uithalen wat erin zit.
Nu begrijp ik dat wanneer je weet dat je niet zo lang meer hebt als verwacht, je alles uit de kast haalt als je dat kunt.
En jullie hebben het bewezen, dat dat precies is wat je moet doen en je dankbaar moet zijn voor dat wat je kunt.
Ik bewonder jullie.

Liefs, en ook bedankt, bedankt voor het tonen van ware kracht.

Eline
 
 
#5 hanneke 07-12-2006 14:19
Lieve Jeroen,
Alweer een jaar voorbij..En wat een jaar, met alle eerste keren zonder Ka. Wilde gewoon even laten weten dat ik vandaag aan je denk en dat Ka bij mij, en ik denk bij velen, altijd een inspiratie zal blijven...

Liefs Hanneke
 
 
#4 Vivian 06-12-2006 11:34
Hoi Jeroen,

Als trouwe kijker van OML wil ik je veel sterkte wensen. Ook morgen zal wel heel moeilijk voor je zijn. 1 jaar zonder jouw Karin.
Ik wens je al het geluk van de wereld.
 
 
#3 martijn 18-11-2006 14:29
Als ik de berichtjes terug lees van het afgelopen jaar zie ik hoe enorm sterk je bent geworden. Hoe je jezelf hebt `hervonden`. Heb diep respect voor je Jeroen. Wens je het allerbeste toe kerel.
 
 
#2 Deborah 10-11-2006 08:29
Lieve Jeroen,
Wat leuk om te lezen dat het goed met je gaat?
Heel begrijpelijk dat dit het laatste is wat we van je horen.
Karin zal niets anders dan super trots op je zijn.
Wees sterk hou vol en LEEF...

Liefs Deborah
 
 
#1 Duifje 08-11-2006 10:17
Jeroen,
Niets dan respect dat je al zover bent, Karin zal ergens heel trots zijn! Goed dat je je leven verder leeft hoe moeilijk dat met vlagen zal zijn, believe me I know.. Het is goed om dingen te ondernemen maar ook goed om veel over Karin te blijven praten. Heel heel veel geluk met alles, gaat je zeker lukken! Heel veel liefs van mij :-)
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen